Anlık Bildirim

Gear.Club ile eğlence hızlanıyor

Eden Games’in üzerinde uzun zaman harcadığı yarış oyunu Gear.Club, şimdiden büyük bir ilgi görmeye başladı. Yüzden fazla ülkede oyun listelerin en tepesine çıkmış durumda.

Son dönemin en başarılı yarış oyunları arasında gösterilen Gear.Club, iOS tarafında bir milyon rakamını geçtikten sonra Android tarafında da indirmeye sunuldu. Görselleri ve sunduğu içerikler ile oyun bir numaraya aday.

Yeni Favori Olmaya Aday

Fransız Eden Games tarafından uzun emeklerin sonunda ortaya çıkarılmış Gear.Club, gerçekçi bir sürüş tecrübesi sunmayı vadediyor. İlk sürüm olduğu için bazı sıkıntılar olsa da cihazınızın donanımına göre göz alıcı grafikler, otantik arabalar ve bölgeler sizi bekliyor.

Standart yarış dinamiklerini temel alsa da, ayrıntılara odaklanan geliştiriciler oyunu farklı kılmayı başarmış. Onlarca bölgede sayısız yarış yer alırken hem yapay zekaya karşı hem de arkadaşlarınıza karşı yarışabiliyorsunuz. İlerleyen aylarda daha fazla etkinlik ve pist oyuna eklenecek.

Oyuncular ilk arabalarıyla yarışlara başladıktan sonra altınlar ve puanlar toplayarak kendilerini geliştiriyor. Araçlarını yeniliyor, performansını arttırıyor ve yeni bileşenler ekliyor. Gerekirse kendi yedek parça mağazasını kuruyor ve parçalara çeşitli özelleştirmeler uygulayabiliyor.

Ücretsiz olarak uzun süreler yarışların tadını çıkarmanızı sağlayan oyun, ilerleyen ve zorlaşan bölümlerde paralı güçlendirmeler sunabiliyor. Yine de oyun denemeye değer.

Google Play linki için tıklayınız
App Store linki için tıklayınız


 




 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim