Anlık Bildirim

Genç Han Solo'yu kimin canlandıracağı belli oldu

Bir süredir hazırlık aşamasında olan yeni Star Wars filminde genç Han Solo'yu kimin canlandıracağı belli oldu. Birçok genç oyuncunun aday olduğu rolü Alden Ehrenreich kaptı.
 Geçtiğimiz yıl vizyona giren Güç Uyanıyor ile beyaz perdeye geri dönen Star Wars efsanesi, 2020 yılına kadar her yıl bir yeni film ile sinemaseverlerin karşısına çıkacak. Her iki yılda bir yeni üçlemenin filmleri vizyona girerken, aradaki yılları da Star Wars evreninde geçen münferit hikayeler anlatan antoloji filmleri dolduracak. Bu antoloji filmlerinin ilki olan Rogue One: A Star Wars Story bu yıl vizyona girerken, 2018 yılında da Han Solo'nun gençlik yıllarını anlatacak ikinci antoloji filmi gösterime girecek.
 Liseli Polisler ve Lego Filmi gibi başarılı filmler ile tanınan Phil Lord ve Christopher Miller ikilisinin yöneteceği Han Solo filmi için bir süredir başrol arayışı sürüyordu. Star Wars evreninin en sevilen karakterlerinden biri olan Han Solo'nun gençliğini canlandırması için birçok genç oyuncunun adı geçiyordu. Miles Teller, Ansel Elgort, Dave Franco, Logan Lerman, Jack Raynor ve Taron Egerton gibi tanınmış isimleri geride bırakarak bu rolü kapan ise Alden Ehrenreich oldu.
Usta yönetmen Francis Ford Coppola'nın genç yaşta keşfederek Tetro filminin başrolünü verdiği Ehrenreich, son yıllarda birçok başarılı performansa imza attı. Son olarak Coen kardeşlerin yeni filmi Hail, Caesar'da boy gösteren Ehrenreich, Hollywood'un yıldız adayları arasında gösteriliyor.
Han Solo rolü için Harrison Ford'dan başkasını düşünmek neredeyse imkansız, ancak bugüne kadar rol için adı geçen isimler göz önüne alındığında, Alden Ehrenreich bu zorlu görevin altından kalkmak için en uygun isim gibi görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7036 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, Star Wars ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim