Anlık Bildirim

Rogue One: A Star Wars Story'nin ilk fragmanı yayınlandı

Güç Uyanıyor ile başlayan yeni Yıldız Savaşları üçlemesine eşlik edecek antoloji filmlerinin ilki olan Rogue One: A Star Wars Story'nin merakla beklenen ilk fragmanı yayınlandı.
Sinema tarihinin en sevilen serileri arasında yer alan Yıldız Savaşları (Star Wars)'nı beyaz perdeye geri döndüren Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor, geçtiğimiz yıl vizyona girdi ve sinemaseverler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Güç Uyanıyor ile başlayan yeni üçlemenin ikinci filmi önümüzdeki yıl vizyona girecek olsa da, bu yıl da Yıldız Savaşları hayranları için boş geçmeyecek. Yeni üçlemeye eşlik edecek olan antoloji filmlerinin ilki olan Rogue One: A Star Wars Story, Aralık ayında izleyicilerle buluşacak.
Star Wars evreninde geçen farklı hikayeleri anlatacak antoloji filmlerinden biri olan Rogue One: A Star Wars Story, ilk üçlemede karşımıza çıkan Ölüm Yıldızı'nın planlarını çalmak için görevlendirilen direniş ekibinin maceralarını anlatacak. Filmin hikayesi, Sith'in İntikamı ile ilk Star Wars filmi arasındaki yıllarda geçecek.
Film hakkında bilinenler şimdilik oldukça kısıtlı olsa da, Disney tarafından yayınlanan ilk fragman son derece heyecan verici bir Star Wars filminin bizleri beklediğini gösteriyor. Monsters ve Godzilla gibi başarılı filmler ile adını duyuran Gareth Edwards'ın yönettiği filmin başrollerinde Felicity Jones, Diego Luna, Riz Ahmed, Forest Whitaker,  Donnie Yen, Ben Mendelsohn ve Mads Mikkelsen yer alıyor. Film, 16 Aralık 2016'da vizyona girecek. 
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4107 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, fragman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim