Anlık Bildirim

Google Assistan, Nougat ve Marshmallow kullanan tüm telefonlardan kullanılabilecek

Google Assistant’ın, Android Nougat ve Android Marshmallow işletim sistemlerini kullanan tüm akıllı telefonların kullanımına sunulacağı duyuruldu. Sanal asistan bu hafta kullanıma sunulacak.

 

Google Assistan, Nougat ve Marshmallow kullanan tüm telefonlardan kullanılabilecek Tam Boyutta Gör

Google, Android Nougat ve Android Mashmallow işletim sistemlerini kullanan tüm akıllı telefonların Google Assistant’ı kullanabileceğini duyurdu. Yapay zeka teknolojili sanal asistanının kullanıma sunulmasıyla ilgili olarak Google, şu açıklamayı paylaştı:

Google Assistant bu hafta içerisinde Amerika’da, Avustralya’da, İngiltere’de ve Kanada’da İngilizce dilinde kullanıma sunulacak. Ardından Almanya’da Almanca olarak kullanılabilecek. Gelecek dönemlerde daha fazla dil ekleyeceğiz.

Yukarıda bulunan açıklamadan da anlaşılabildiği gibi Google Assistant’ın Türkiye’de (Türkçe olarak) kullanıma sunulacağı tarih henüz belli değil. Google, sanal asistanın farklı bir dil üzerinden kullanılıp kullanılmayacağına dair net bir açıklama da yapmadı.

Bu açıklamanın yanı sıra Google, sanal asistanın hızlı erişim şeklini de değiştirdiklerini duyurdu. Google Assistant kullanıcıları, artık sadece Home tuşuna basılı tutarak sanal asistanı kullanabilecekler. Bu güncellemeden önce ana ekrandaki mikrofon ikonuna dokunmak veya “OK Google” komutunu kullanmak gerekiyordu.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim