
İnsan konuşmasına oldukça yakın
Google Duplex özelliği ilk duyurulduğunda ilgi çekici bir diğer noktası ise insan konuşmasına oldukça yakın olmasaydı. Öyle ki konuşma sırasında düşünme aralıkları bile bırakıyordu. Şimdilik sadece İngilizce dili için geliştirilen Google Duplex ABD’ye özel kalmaya devam edecek. Cihaz desteği ise ilk olarak resmi Google sayfasında görüldü.

Google Duplex’i kullanabileceğiniz alanlar otel rezervasyonu yapmak, restoranda yer ayırmak gibi işlemler olarak sıralanabiliyor. Sadece nerede, kaç kişilik ve saat kaçta gibi basit bilgileri Google Asistan’a iletiyorsunuz. Google Duplex özelliği sayesinde Asistan sizin yerinize işletmeyi arayarak gerekli konuşmayı yapıyor.
Google Duplex’in birçok cihaza daha geleceğinin öğrenilmesi oldukça sevindirici. Ancak ABD dışındaki ülkeler hakkında henüz herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Türkçe dil desteği ile ülkemize açılması için uzun bir zaman olduğunu söyleyebiliriz.
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


hocam 4x daha iyi direk hs attirir
Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.