Giriş seviyesindeki akıllı telefonları bir standarda oturtmak için Android Go programını duyuran Google yatırımlarına devam ediyor. Programı kaynakları çok az tüketen Go serisi uygulamalarla destekleyen Google şimdi de galeri uygulamasını duyurdu.
Google Gallery Go neler sunuyor?
Google Gallery Go uygulaması Nijerya’da tanıtıldı ve 10MB yer kaplıyor. Kaynakları çok fazla tüketmiyor ve başarılı işler çıkarırken telefonun yorulmasının da önüne geçiyor.
Gallery Go otomatik olarak fotoğraflarını kişilere ve eşyalara göre organize ediyor, etiketliyor. Kullanıcılar da klasörler oluşturarak SD kart da dahil fotoğraflarını saklayabiliyor.
Diğer taraftan tek bir tıklama ile düzenleme araçları fotoğraflarınızı en iyi hale getiriyor. Bunları yaparken makine öğrenme dili ile sürekli kendisini geliştiriyor ve çevrim dışı çalışabiliyor. Bu sayede veri de harcamamış oluyorsunuz.
Google Gallery Go uygulaması ilk olarak Itel S15 ve belirli A55 Android Go telefonlarında ön yüklü olarak gelecek. Google Play mağazasında ise Android 8.1 ve üzeri cihazlara kurulabiliyor. Mağaza linki
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.photosgo
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.