Anlık Bildirim

Google Haberler uygulamasına gece modu özelliği geliyor

En güncel haberlere ve en güvenilir haber kaynaklarına tek tıkla ulaşabilmenizi sağlayan Google uygulaması Google Haberler'e gece modu özelliği geliyor. Detaylar haberimizde.
Son günlerde Android Mesajlar başta olmak üzere pek çok Google uygulamasına gece modu özelliği geliyor. Görünüşe bakılırsa o uygulamalardan biri de Google Haberler. Google Haberler, Eylül 2002 yılında Google tarafından hizmete sokulmuş ve 4000 farklı haber kaynağından sürekli güncellenen haberler içinde kullanıcıların aradıklarını bulmalarını sağlayan bir servis. Haberleri konularına göre sınıflandırmakta ve en son gelişmeleri güncel olarak kullanıcılara aktarmakta.
David isminde bir Reddit kullanıcısı, Google Pixel 2 XL cihazında kullanıyor olduğu Google Haberler uygulamasına gece modunun geldiğini belirterek aşağıda yer alan ekran görüntülerini diğer kullanıcılar ile paylaştı. Şu an sınırlı sayıda kullanıcı tarafından erişilebilen özellik, çok büyük ihtimalle uygulamanın 5.5 güncellemesi ile tüm kullanıcılara ulaşmış olacak.
Google Haberler uygulamasına gece modu özelliği geliyor
 
Google Haberler uygulamasına gece modu özelliği geliyor
Gece modu, geceleri veya karanlık ortamlarda telefon ekranınıza bakarken gözlerinizin daha az yorulması için kullanabileceğiniz bir özellik. Ayrıca akıllı telefon ekranları, koyu renkleri gösterirken daha az güç harcıyor. Dolayısıyla gece modu özelliğini kullanmak, pil ömrüne de katkı sağlıyor.
Google Haberler uygulamasını Android kullanıcıları buradan, iOS kullanıcıları ise buradan indirebilirler. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim