Anlık Bildirim

Google Haritalar, canlı trafik verisi desteğini 130 şehre daha götürüyor

Apple'ın da kendi harita hizmetini başlatmasıyla bir rekabet alanına dönüşen çevrimiçi/çevrimdışı harita hizmeti sektöründe gelişmeler de birbirini takip ediyor.

2008'den bu yana harita hizmeti içerisinde canlı trafik verilerini sunan Google, bugün kapsama alanında 130 yeni şehri daha katarak ilk kez bu denli büyük bir güncelleme yapmış oldu.

Bu şehirlerin harita üzerinde canlı trafik verilerini takip ederken, trafiğe göre güzergah hesaplama da mümkün hale geliyoir. Bogota, San Jose, Panama City gibi pek çok başkent ve ABD eyaletlerindeki pek çok şehir canlı trafik verilerinin kapsama alanında girdi. 

Web üzerinden ve Android üzerinden kullanıcılar canlı trafik verilerine erişebilecek. Varşova, Tel Aviv, Kiev, Kudüs, Madrid, Barselona, Lizbon, Roma, Napoli gibi pek çok şehirde canlı trafik verileri sunuluyor. Türkiye'de ise henüz herhangi bir şehirde bu hizmet yok.

Harita hizmetinde ayrıca Brezilya, Kanada, Çin, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Almanya, İtalya, Meksika, Rusya, İspanya, İsveç ve İngiltere'nin bazı kısımlarında harita verileri de güncellendi. 
Google Haritalar, canlı trafik verisi desteğini 130 şehre daha götürüyor


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4096 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, google maps
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim