Anlık Bildirim

Google Maps’ten iOS kullanıcılarına güzel haber

Google Maps için uzunca bir süredir beklenen iOS güncellemesi sonunda yayınlandı. iOS için Google Maps sonunda sesli ve görüntülü navigasyon yapabiliyor. İndirme bağlantısı ve detaylar yazımızda
 
Google Maps’ten iOS kullanıcılarına güzel haber
Küresel ölçekte kullanıma sunduğu bir çok popüler hizmeti ülkemizde bazen yasal zorluklar bazen de yetersiz alt yapı gibi konular nedeniyle ya kullanıma sunmayan ya da gecikmeli olarak Türk tüketicisi ile buluşturan Google, sonunda yıllardır beklenen Google Maps uygulamasını Türkiye AppStore’una gönderdi.

Türkçe olarak sesli ve görüntülü navigasyon yapabilen uygulama, trafikbilgisini de aktarıyor. Bu arada trafik bilgileri tüm Google Maps kullanıcılarının kullanım istatistikleri ve çeşitli yerel trafik kameralarından derlenen yoğunluk bilgisi ile harmanlanarak ekrana getiriliyor. Dolayısıyla kullanım sayısı arttıkça isabet oranı da paralel olarak artacaktır.

Android kullanıcılarının da yeni güncellemeyi yükleyerek şayet mevcut değilse sesli navigasyon ve trafik bilgisi gibi değişikliklerden faydalanmaya başlayabiliyor. Özellikle Apple Maps ve Yandex Navigasyon iOS kullanıcıları arasında bir hayli popülerdi. Google Maps’in gelişi ile birlikte diğer iki seçenek için işler zamanla tersine dönebilir.

Aşağıdaki bağlantılardan iOS ve Android için Google Maps’i indirebilirsiniz. Peki siz çevrimiçi veya çevrimdışı hangi navigasyon yazılımını kullanmayı tercih ediyorsunuz?
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim