Anlık Bildirim

Google Pixel 2'nin performansı Galaxy S8 ve Xperia XZ Premium'a kafa tutacak

Yeni nesil Google Pixel serisinin "Taimen" kod adlı en güçlü varyantına ait Geekbench performans sonuçları ortaya çıktı. Cihaz, Samsung Galaxy S8 ve Sony Xperia XZ Premium'a meydan okuyacağa benziyor.
Google'ın bu yıl üç adet Google Pixel telefon çıkarma gibi gizli planlarının olduğunu öne süren söylentiler yeni bir sızıntıyla desteklenmiş durumda.
Geçtiğimiz yılın sonlarında Google tarafından üretilen ilk akıllı telefonlar olan Google Pixel ve Pixel XL'in piyasaya sürülmesinden bu yana halefleri hakkında birçok spekülasyon yapıldı. Yeni teorilere göre sualtı ile bağlantılı Muskie, Walleye ve Taimen gibi kod adlar altında geliştirilen üç telefon olacak.
İyi haber ise "Google Taimen" ismini taşıyan cihazın mobil benchmark uygulaması Geekbench veritabanında görünmesi. Karşılaştırma verilerine göre cihazda 4GB RAM yer alıyor ve 1.9GHz hızında çalışan 8 çekirdekli bir Qualcomm işlemciyle güçlendirilmiş durumda. Google Pixel 2'nin zaten 8 çekirdekli Snapdragon 835'le gelmesi bekleniyordu.
Yeni nesil Pixel'in benchmark performansı gerçekten de saygı duyulacak seviyede. Hemen aşağıda Taimen kod adlı Pixel 2 varyantının ve Snapdragon 835'li Samsung Galaxy S8 ve Sony Xperia XZ Premium'un test sonuçları yer alıyor. Referans olması bakımından kısa süre önce sızdırılan OnePlus 5'in skoruna da göz atabilirsiniz:
Google Taimen: Tek Çekirdek: 1804 | Çoklu Çekirdek: 6284
Galaxy S8: Tek Çekirdek: 1929 | Çoklu Çekirdek: 6084
Xperia XZ Premium: Tek Çekirdek: 1943 | Çoklu Çekirdek: 5824
OnePlus 5: Tek Çekirdek: 1963 | Çoklu Çekirdek: 6687
Google, resmi olarak bir duyuru yapana kadar ne yazık ki kesin bir şey söyleyemeyiz. Performans sonuçlarının ne kadar gerçeği yansıttığını zaman gösterecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6770 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, samsung galaxy s8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim