Anlık Bildirim

Google, Pixel 3a modellerine Temmuz güncellemesini yanlışlıkla erkenden gönderdi

Google'ın, henüz yeni piyasaya sürdüğü Pixel 3a akıllı telefon modellerine, Temmuz ayında yayınlanması gereken güvenlik güncellemesini yanlışlıkla erkenden gönderdiği ortaya çıktı.
Henüz geçtiğimiz Mayıs ayında piyasaya sürülen Google Pixel 3a akıllı telefon modeline sahip olan kullanıcılar, şirketin yayınladığı son güncelleme ile birlikte biraz şaşkınlık yaşadılar. Aslında Temmuz ayında gelmesi gereken güvenlik güncellemesi, OTA aracılığı ile erkenden gönderildi.

Test uzmanlarına gönderilecekti

Genelde akıllı telefonlarımızın bizlere daha güvenli bir deneyim sunmaları için sık sık güncellenmelerini ve bu güncellemelerin de zamanında yapılmasını bekleriz. Çoğu zaman güncelleme konusunda gecikmeler yaşansa da bu kez Google Pixel 3a kullanıcıları için durum farklı. Google'ın iki hafta önceden yayınladığı bu güncelleme 79.8 MB boyutunda ve açıklamasında sadece test uzmanları için gizli bir şekilde dağıtıldığı ifade belirtilmiş.
Yapılan bir hata sonucunda bu güncelleme PQ3B.190705.003 yapı numarası ile birçok Pixel 3a modeline gönderildi. Bu güncelleme ile gelen güvenlik düzeltmeleri ve iyileştirmeleri öğrenmek için ise, kullanıcılar Google'ın Temmuz güncelleme bültenini beklemeleri gerekiyor. Şirketin bu bülteni önceden yayınlayın yayınlamayacağı ise şimdilik belirsiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim