Anlık Bildirim

Google, katlanabilir akıllı telefon geliştirdiğini onayladı

Teknoloji devi Google da katlanabilir akıllı telefon üreticileri arasına katılıyor. Pixel telefonların geliştirilmesine öncülük eden Mario Queiroz yaptığı bir röportajda bu söylentiyi doğruladı.
Geçtiğimiz yıl Google'ın katlanabilir bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı söylentileri mevcuttu. Bunun söylentiler de şirketin geliştirdiği Android işletim sisteminin, katlanabilir akıllı telefonları desteklemeye bağlayacağını duyurmasından kaynaklanıyordu. Şimdi ise şirketin bu planı resmi olarak doğrulandı.

Şimdilik prototip aşamasında

Pixel telefonların geliştirilmesine öncülük eden ekibin başındaki isim Mario Queiroz, CNET ile yaptığı bir röportajda Google'ın katlanabilir akıllı telefon için çalışmalar yaptığını onayladı. Bu gelişmenin henüz prototip aşamasında olduğunu belirten Queiroz, nasıl bir cihaz geliştirecekleri konusunda hala arayışta olduklarını ifade etti.
Mario Queiroz konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamalarda: "Bu teknoloji şimdilik prototip aşamasında. Uzun zamandır çalışıyoruz. Yenilikçi bir ürün olması gerektiğini düşünüyorum." şeklinde konuşarak, şimdilik kullanıcıları çok fazla beklentiye sokmamayı tercih etti. Önümüzdeki süreçte şirketin, katlanabilir akıllı telefon alanındaki rakipleri olan Samsung, Huawei, LG ve Xiaomi'ye kıyasla nasıl bir fark yaratacağını hep beraber göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim