Anlık Bildirim

Google mobil arama sonuçlarındaki URL'leri kaldırabilir

Arama devi Google, mobil arama sonuçlarında yer alan URL'leri ortadan kaldırabilir. Bunun daha sade bir arayüz dışında ne fayda sağlayabileceği ise henüz bilinmiyor...
Google'ın mobil aramadaki URL'leri ortadan kaldıracak yeni bir sistem üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Şirket arama sonuçlarında görünen URL'leri kaldıracağını veya bu adresleri görüntülemek için yeni bir yol test edip etmediğini henüz doğrulamadı.
Google'ın mobil arama sonuçlarında yer alan URL'leri göstermediği bugün The Next Web internet sitesi tarafından fark edildi. Bunun yerine sadece sayfa başlığı ve ilgili içerikle ilgili küçük bir önizleme resmi gösteriliyor. Şirketin kullanıcı arayüzünü daha sade bir görünüme kavuşturmaya çalıştığı ortada ancak bunun başka ne gibi işe yarayacağı meçhul.
Hatırlayacağınız üzere arama devi sadece birkaç gün önce 2010'da kullanıma sunduğu anlık arama özelliğini sonlandırmıştı. Artık kullanılamayan özellik, siz daha arama terimlerinizi yazmayı bitirmeden, yapmak istediğiniz aramayı tahmin edip sonuçları göstererek arama başına 2-5 saniye kazandırabiliyordu. Mobil aramadan URL'lerin kaldırılmasının, kullanıcılara tam olarak ne gibi bir fayda sağlayacağını ancak Google'ın resmi açıklamasıyla öğrenebileceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3019 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
İnternet, google ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim