Anlık Bildirim

Google'dan Hangouts için önemli değişiklik

Google, Hangouts'un iş dünyası tarafında genel kullanımı ve video konferansları çok daha etkili hale getirecek önemli bir adım arttı. Gelişmenin detayları haberimizde.
İnternet devi Google'ın en çok kullanılan servisleri arasında yer alan anlık mesajlaşma ve video konferans servisi Hangouts, video konferanslara katılım sürecini sadeleştiren önemli bir değişiklik gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz dönemde kendisine özel bir internet sistesine kavuşan ve kısa süre önce detaylarına burada yer verdiğimiz yeniliklerle çok daha güçlü hale getirilen Hangouts, şimdi ise iş dünyasına (Google for Work) yönelik sağlam bir özellik kazandı. Artık Hangouts içerisinde iş ile alakalı yapılan video sohbetlere davetiye yoluyla istenilen kişi dahil edilebilecek ve çok önemli bir detay olarak bu işlem için karşı tarafta Google hesabının olması gerekmeyecek.
Bu davet direkt olarak Google Takvim içerisinden de yapılabilecek ve zaman kaybettiren form benzeri şeyler kullanıcıların karşısına çıkartılmayacak. Bu sayede genel konferans sürecini hızlandırmayı ve kolaylaştırmayı amaçlayan Google, maalesef bu özelliği şimdilik ücretsiz üyelere sunmuyor ve bu açıdan herhangi bir planlarının olmadığını belirtiyor.
Kısa zaman önce benzer bir süreci Skype hayata geçirmiş ve video görüşmelere hesabı olmayanların da katılması için özel bir altyapı hazırlamıştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim