Anlık Bildirim

Google'dan mobil veri tüketimini takip eden Android uygulaması

Google'ın Triangle isimli yeni Android uygulaması, kullanıcıların mobil veri tüketen uygulamaları tespit etmesini ve bunların veri kullanımını engelleyerek internet kotalarını aşmamasını sağlıyor.
Google, kullanıcıların akıllı telefonlarındaki mobil veri kullanımını yönetmesine izin verecek yeni bir uygulama test ediyor. Yani artık arka planda veri tüketen uygulamalara karşı elimiz daha da güçlenmiş durumda. Triangle isimli uygulama, mobil internet paketinizi sömüren uygulamaları tespit etmenizi sağlarken, arka planda veri tüketen uygulamaların veri kullanımını engellemenize imkan veriyor.
Triangle kullanarak, hangi uygulamanın ne kadar veri kullandığını görebilir ve dilerseniz bu uygulamaları tek tek engelleyebilirsiniz. Şirket şu anda Filipinler'de pilot program başlatmış durumda. Testlerin ABD'de değil de Filipinler'de başlatılmasının nedeni gelişmiş ülkelerdeki insanların genellikle veri tüketimiyle ilgili endişe duymaması. Zira bu bölgelerde sınırsız veri paketleri oldukça yaygın. Gelişmekte olan ülkelerde ise veri paketleri son derece değerli.
Triangle ile uygulamaların belirli bir süre örneğin 10 veya 30 dakika veri kullanmasına izin verebilirsiniz. Bu özellikle, tüm güncel haberleri çekmek için günde birkaç kez internete bağlanması gereken bir haber uygulaması için faydalı olabilir. Öte yandan Google'ın uygulamayı Filipinler dışındaki diğer ülkelerde kullanıma sunup sunmayacağı bilinmiyor.
Uygulama şu an için her ne kadar Filipinler dışındaki kullanıcılar tarafından yüklenemese de Google Play Store üzerindeki yerini almış durumda. Ancak yine de Triangle'ı APKMirror üzerinden indirip denemeniz mümkün.
Google Play Store: Triangle: More Mobile Data
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8964 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, google ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim