Anlık Bildirim

Gran Turismo Sport'un ücretsiz demosu 9 Ekim'de çıkacak

Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan açıklamaya göre Gran Turismo Sport'un ücretsiz demosu 9 Ekim'de çıkacak. Dört günlük demo PlayStation Store üzerinden indirilebilecek.
Gran Turismo fanlarının önümüzdeki haftayı sabırsızlıkla beklemelerini sağlayacak çok şey var. GT Sport için geri sayım başlamış durumda ve Sony ücretsiz bir demo yayınlayarak kullanıcıların oyunu denemelerine olanak sağlayacak. Şirket bugün Gran Turismo Sport'un ücretsiz demo sürüm tarihini doğruladı. Demo dört günlük olacak ve PlayStation Store üzerinden indirilebilecek.
Gran Turismo Sport'un ücretsiz demosu sayesinde kullanıcılar oyundaki yeni özellikleri keşfedebilecekler. Ayrıca Spor, Senaryo veya Arcade modunu tecrübe etme şansına sahip olacaklar. Demoda, Scapes Photography ve Custom Livery Editor gibi yeni özelliklere bile erişim sağlanabilecek.
Sony, Gran Turismo Sport'un ücretsiz demo çıkış tarihinin 9 Ekim olduğunu doğruladı. Demo 12 Ekim'e kadar geçerli olacak. PlayStation Plus üyeleri, 7 Ekim tarihinde saat 18:00 itibariyle ön yükleme yapabilecekler. Heyecanla beklenen oyun PlayStation 4 için 17 Ekim'de Kuzey Amerika'da, 18 Ekim'de Avrupa'da ve 19 Ekim'de Japonya'da piyasaya sürülecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim