Anlık Bildirim

HTC EVO 3D üzerinde Windows 95, 98 ve XP çalıştırılabiliyor


Windows 8'in duyurulmasıyla birlikte ARM işlemciler üzerinde çalışan bir Windows işletim sisteminin nasıl performans göstereceği tartışılırken Xda grubu üyesi bir geliştirici HTC'nin gözlüksüz 3D ekrana sahip EVO 3D modeli üzerinde Windows işletim sistemlerini çalıştırmayı başardı.

Geliştirici bu işlemi bir emülatör uygulaması üzerinden yapıyor. Uygulama kurulduktan sonra kurmak istediğiniz Windows 95, 98, XP veya Linux işletim sisteminin ISO'sunu kök klasörüne aktarılıyor. Daha sonra bazı dosyalar modifiye ederek ediliyor ve uygulama başlatılınca istediğiniz işletim sistemi karşınıza geliyor. HTC EVO 3D modeli bilindiği gibi Snapdragon MSM8660 çift çekirdekli 1.2GHz hızında işlemci, 4.3 inç 3D ekran, 1GB RAM ve Android 2.3 Gingerbread işletim sistemi özellikleri sunuyor. 

Geliştirici MHL kablosu ile HDMI çıkışının da kullanılabildiğini belirtiyor. Telefonun dokunmatik ekranı touchpad olarak kullanılırken ses tuşları sağ ve sol tıklamanın yerini alıyor. Geri tuşu Backspace, Menü tuşu da Enter işlevini görüyor. Sol üst köşeye tıklamak Tab işlevini yerine getirirken, sol alt köşeye tıklamak da sanal klavyeyi ortaya çıkarıyor.

Gerekli bilgileri http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1459153 adresinden edinebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9453 kez okundu.
30 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim