Anlık Bildirim

HTC Eye tecrübesi üst seviye akıllı telefonlara sunulacak

HTC Eye tecrübesi üst seviye akıllı telefonlara sunulacak

HTC'nin dünkü etkinliğinde Desire Eye akıllı telefon ve RE kamera modelinin yanında firmanın üst seviye akıllı telefonları için de bazı yenilikler gündeme geldi. Bunlardan birisi Eye Experience. 

HTC'nin üst seviye akıllı telefonları için geliştirdiği Eye Experience, ağırlıklı olarak videolu görüşmeler için geliştirilmiş. Ön kamera kullanıcının yüzünü algılıyor ve bir çerçeve içerisinde sabit olarak durmasını sağlıyor. Böylece karşıdaki kişi sürekli sizin yüzünüzü görüyor. 

Eye Experience 4 kişiye kadar başarılı bir şekilde yüz algılaması yapabiliyor. Yazılım mevcut pek çok görüntülü görüşme uygulamasında sorunsuz bir şekilde çalışabilecek. 

Bunun yanında ön ve arka kameradan aynı anda görüntü yakalayabilmek, ön kamera ile yüzünüzü çekerek arka kamera ile çektiğiniz resimlere yerleştirebilmek, belirli kelimeler ile sesli olarak özçekim yapabilmek gibi pek çok gelişme de mevcut. 

HTC Eye tecrübesi HTC One (M7), HTC One (M8), HTC One (E8), HTC One mini, HTC One mini 2, HTC One max, HTC Desire 816, HTC Desire 820 ve HTC Butterfly 2 modellerine önzümüdeki aylarda sunulacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim