Anlık Bildirim

HTC One 5 milyon satış barajını geçti

HTC One 5 milyon satış barajını geçti


Bu yıl satış rakamları en çok merak edilen modellerden birisi de HTC One amiral gemi modeliydi. Modelin yaşadığı üretim sorunları, stok yetersizliği, firmanın tepe yöneticisinin kariyerini ortaya koyması ve art arda gelen üst yönetici istifaları, HTC One modelinin önemini bir kat daha artırmıştı.

Gelen son bilgilere göre ise HTC One global olarak 5 milyon satış barajını geçerek firmaya bir nebze olsun nefes aldırdı. Firma yöneticileri satış rakamını oldukça iyi ve cesaretlendirici olarak değerlendiriyor. 

Firma sınırlı satış politikasına rağmen böyle bir rakam elde etti. Bunun yanında firmanın üretim problemlerini bu ay geride bıraktığı ve gelecek ay itibariyle bantlardan iki kat daha fazla HTC One modeli çıkacağı göz önüne alındığında rakamların daha da yükseleceği aşikar.

Bununla birlikte modelin rakibi Galaxy S4 bir aydan daha kısa sürede 10 milyon rakamını geride bıraktı ve toplamda 100 milyon satış hedefleniyor. HTC One'ın böyle bir başarıya imza atması pek beklenmese de bu yıl firmanın ihtiyacı olduğu moral motivasyonu sağlayacak kadar başarı kazanacağı tahmin ediliyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2408 kez okundu.
41 kişi, toplam 59 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, htc one
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim