Anlık Bildirim

HTC, One Max ile birlikte Zara kod adlı yeni bir akıllı telefon daha tanıtabilir

HTC, One Max ile birlikte Zara kod adlı yeni bir akıllı telefon daha tanıtabilir Tam Boyutta Gör

HTC'nin yılın başlarında piyasaya sürdüğü amiral gemi modeli HTC One'dan hem tasarım hem de bazı teknolojiler anlamında yıl sonuna kadar istifade edeceğini HTC One mini modeli ile görmüş olduk. Firmanın diğer projesi ise büyük ekranlı bir akıllı telefon.

HTC One Max adını alan bu telefon ortaya çıkan bilgilere göre 5.9 inçlik Full HD bir ekrana sahipken, işlemci tarafı Snapdragon 800 çözümüne emanet ediliyor. UltraPixel kamera, BoomSound ses teknolojisi, BlinkFeed, HTC Zoe gibi firmanın özel çalışmalarını barındıracak olan HTC One Max modelinin Eylül ayında tanıtılması bekleniyor.

China Times tarafından firmaya yakın kaynaklardan elde edilen iddialar ise One Max modelinin tanıtımda yalnız olmayacağını gösteriyor. Model ile birlikte HTC Zara kod adında yeni bir akıllı telefon daha tanıtılacak. HTC Zara modeli plastik bir kasa tasarımı sunacak. Bunun haricinde herhangi bir detay verilmemiş. 

HTC'nin tek harfli kod adları ile Android tarafını, kelime kod adları ile Windows Phone cihazlarını işaret ettiğini dile getiren bazı kaynaklar, HTC Zara modelinin Windows Phone 8 ekosistemine eklenecek yeni bir üye olabileceğini belirtiyor. 

Eylül ayının bu yıl akıllı telefon dünyası açısından ayrı bir öneme sahip olduğunu belirtmek gerek. Samsung'un Galaxy Note 3 modeli, Sony'nin Honami modeli, HTC'nin One Max modeli, iPhone 5S modeli Eylül ayında tanıtılacak ve tüketiciler deyim yerindeyse lansmana doyacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1196 kez okundu.
12 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim