Anlık Bildirim

HTC One S, EISA tarafından ''Avrupa'nın en iyi sosyal medya telefonu'' seçildi

Dünyanın önde gelen akıllı telefon üreticilerinden HTC Corporation, nisan ayından itibaren satışına başlanan One S modelinin, EISA (Avrupa Görüntüleme ve Ses Birliği) tarafından, "Avrupa'nın En İyi Sosyal Medya Telefonu'' olarak seçildiğini açıkladı. Gelen bu yeni ödülle HTC, geçen yıl Facebook odaklı ChaCha ile kazandığı ödülden sonra ikinci kez aynı kategoride ödül kazanmış oldu.
HTC EMEA Bölge Başkanı Florian Seiche: ''Tüketiciler akıllı telefonları aracılığıyla hızlı ve kolay şekilde içeriklere ulaşmak ve sürekli iletişim içinde olmak istiyorlar. Bu nedenle HTC'de önceliğimiz, kişisel mobil deneyimleri en üst düzeyde yaşatmak. İkinci kez bu ödülle onurlandırılıyor olmaktan çok memnunuz. Hem EISA'ya hem de müşterilerimize, HTC'yi sürekli destekledikleri için teşekkür ederiz.'' dedi. 
''2012-2013 Avrupa'nın En İyi Sosyal Medya Telefonu'' ödülü, sosyal medya entegrasyonu, ağ oluşturma, bir cep telefonunun birden fazla sosyal ağ arasında basit şekilde bağlantı sağlaması, içerik paylaşımının ve sosyal etkileşimin kolaylaştırılması gibi faktörler değerlendirilerek verilmiş.
HTC One S, EISA tarafından ''Avrupa'nın en iyi sosyal medya telefonu'' seçildi
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3318 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim