Anlık Bildirim

HTC One modeline ait basın görseli ortaya çıktı

HTC One modeline ait basın görseli ortaya çıktı

HTC'nin yılın en iddialı modelleri arasında yer alan ve genel yayın yönetmenimiz Mesut Çevik'in de yerinde izleyeceği One modelinin lansmanına saatler kala, bir basın görseli internete sızdırıldı.

Fransız bir site tarafından elde edilen görsel modelin siyah ve beyaz renk seçeneklerini barındıran yüksek çözünürlüklü bir çalışmaya ait. Muhtemelen akşamki lansman sornasında kullanılacak olan görselde Sense 5 arayüzü, Beats Audio logosu, yeni resim galerisi uygulaması ve video oynatıcı açık olarak görülebiliyor.

4.7 inçlik Full HD ekrana sahip olacak modelde 4 çekirdekli Snapdragon 600 APQ8064T çözümüne yer verileceği iddia ediliyor. Bu durumda LG Optimus G Pro modelinden sonra bu çözüme yer veren ikinci model HTC One olacak. 

Modelin; 2GB RAM, 4.3MP çözünürlükte üç sensör barındıran Ultrapixel kamera, 2300mAh batarya, 32GB depolama kapasitesi şeklinde diğer özellikleri olacağı tahmin ediliyor. 

Firmanın HTC One sonrasında nasıl bir yol haritası izleyeceği bilinmiyor. Geçen yıl One X, One X+ ve Butterfly olmak üzere üç amiral gemi modeli pazara sunulmuştu. Eğer HTC One beklenen ilgiyi yakalarsa, yılın son aylarına kadar tek amiral gemi modeli olarak kalabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1218 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, htc one
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim