Anlık Bildirim

HTC U11'in mini versiyonu ortaya çıktı: HTC U11 Life

HTC Ocean Life olarak piyasaya sürüleceği söylenen telefonun HTC U11 Life olarak geleceği ortaya çıktı. Yeni telefon U11 amiral gemisinin "mini" bir versiyonu olacak.
HTC'nin bu yıl ilerleyen zamanlarda HTC Ocean Life isimli bir başka akıllı telefon duyurması bekleniyor. Yayınlanan yeni bir rapor cihazın son olarak "HTC U11 Life" olarak adlandırılacağını ve U11 amiral gemisinin "mini" bir versiyonu olacağını iddia ediyor.
Cihazın yeni ismi Android Authority'nin kaynaklarından biri tarafından doğrulanmış durumda. Site aynı zamanda U11 Life'ın ön panelini gösteren bir fotoğraf paylaştı ve böylece cihazın HTC U11'e olan benzerliğini de görmüş olduk. Akıllı telefonda hala kalın üst ve alt çerçevelerle birlikte parmak izi sensörü ve kapasitif bir Home butonu var.
HTC U11 Life ile ilgili uzun süredir bazı söylentiler vardı ancak şimdi bunların gerçek olabileceği ortaya çıktı. Akıllı telefonun 5.2 inç Full HD 1080p ekranla gelmesi bekleniyor. Ayrıca HTC'nin Edge Sense teknolojisine sahip olacağı bir kez daha yinelenmiş durumda. HTC'nin ilk kez HTC U11 amiral gemisinde tanıttığı bu özellik kullanıcıların telefonun çerçevesini sıkarak uygulamaları ve kısayolları başlatmasını sağlıyor.

Snapdragon 630, IP67 sertifikası ve 16MP kamera

Kamera teknolojisi açısından baktığımızda HTC U11 Life'ın U11 amiral gemisinde yer alan 16 megapiksellik arka kamerayla donatılacağını görüyoruz. Ön kısmında ise faz agılama ve otofokus destekli bir 16MP kamera olacak. Cihazın orta seviye teknik özelliklere sahip olacağı gelen haberler arasında. Yakında çıkacak telefonda büyük ihtimalle Qualcomm'un Snapdragon 630 yonga setini göreceğiz.
HTC U11 Life'ın RAM miktarıyla ilgili hiçbir bilgi yok. Ancak daha önce cihazın 32GB dahili depolama alanıyla geleceğini öğrenmiştik. Bu depolama alanı bazı kullanıcılara yetmeyebilir, ancak en azından HTC U11 Life, microSD kart aracılığıyla depolama alanını 2 TB'a kadar genişletmeyi destekleyecek.
Suya ve toza dayanıklı IP67 sertifikasıyla geleceği söylenen HTC U11 Life'ın aktif gürültü önleme teknolojisine sahip USonic kulaklıklarla birlikte sunulması bekleniyor. Bu da telefonda 3.5 mm'lik kulaklık girişi olmayacağını ve U11 gibi yalnızca tek bir USB Type-C bağlantı noktasına sahip olacağı anlamına geliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5679 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim