Anlık Bildirim

HTC U12+'ın kutusu amiral gemisinin tüm teknik özelliklerini ortaya çıkardı

HTC'nin yeni amiral gemisine ait olduğu ileri sürülen ürün kutusu, akıllı telefonun tüm teknik özelliklerini açığa çıkardı. İşte HTC U12+ ile ilgili son detaylar...
HTC'nin bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonunun HTC U12+ olacağı söyleniyor. Cihazın üst seviye bir telefondan beklenebilecek tüm özelliklere sahip olacağını biliyoruz. Akıllı telefonun parakende kutusunun sızdırılması sayesinde bu özelliklerin hepsi onaylanmış oldu.
Yayınlanan görsele bakılırsa HTC U12+, Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti ve 8 GB RAM'den güç alacak. Telefonun Corning Gorilla Glass 5 korumalı 5.5 inç QHD+ ekrana sahip olması bekleniyor. Ayrıca arka kısmında optik görüntü sabitleme (OIS) özellikli 12 MP HTC UltraPixel 4 kamera yer alacak.

HTC U12+ lansmanı ne zaman yapılacak?

HTC'nin yeni akıllı telefonunun ön kısmında yine görüntü sabitleme özelliği sunan 8 MP + 8 MP çözünürlüklü çift kameraya yer verilmiş. Bununla birlikte telefon Edge Sense 2 özelliğinin yanı sıra suya ve toza karşı dayanıklı olduğunu kanıtlayan IP68 sertifikasına da sahip. Diğer özellikleri arasında ise BoomSound, parmak izi tarayıcısı, çift SIM desteği, Quick Charge 4+ hızlı şarj ve kablosuz şarj teknolojisi var.
Daha önce de belirttiğimiz gibi akıllı telefon bir amiral gemisinden beklenen neredeyse tüm özellikleri sunacak gibi görünüyor. Bu arada HTC U12+ modelinin Tayvanlı şirket tarafından 2018 yılında piyasaya sürülecek tek amiral gemisi olacağı yönünde söylentiler var. Her halükarda şu an için netleşmiş herhangi bir bilgi yok yok. Ayrıca HTC henüz akıllı telefonun duyurulacağı tarihi bile açıklamış değil. Önümüzdeki haftalarda daha somut bilgilere sahip olmayı umuyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4675 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cihaz ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim