Anlık Bildirim

HTC'den alt segment akıllı telefon; Desire Q

HTC'den alt segment akıllı telefon; Desire Q
HTC, Desire P'nin hemen ardından Desire Q modeline ana vatanı Tayvan'da resmiyet kazandırdı. Desire Q için Desire U ile Desire X'in birleşimi şeklinde bir tanımlama yapmak yanlış olmaz. Zira akıllı telefonun başlıca teknik özellikleri Desire U'dan; tasarım çizgileri ise Desire X'ten alınmış.
HTC tarafından alt segmentte (nam-ı diğer giriş seviyesi) konumlandırılan Desire Q, 1 GHz saat hızında çalışan tek çekirdekli işlemci, 512 MB RAM ve 4 GB'lık dahili depolama alanıyla donatıldığı gibi Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 4.0 ''Ice Cream Sandwich'' sürümüyle geliyor. Dahili kapasitesi microSD kartlarla arttırılabilen ve 4.0-inç büyüklüğünde - 480 x 800 piksel çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif ekrana yer verilen akıllı telefon, LED flaşlı arka kamerasıyla 5 megapiksel çözünürlüğünde kareler yakalayabiliyor ve WVGA çözünürlüğünde hareketli görüntü kaydı yapabiliyor.
Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 ve GPS üçlüsünün eşlik ettiği Desire Q'nun batarya kapasitesi ise 1.650 mAh. Üç ayrı renk seçeneğiyle tüketicilerle buluşturulması planlanan Desire Q'nun fiyatı yaklaşık 233$ olacak. 
HTC'den alt segment akıllı telefon; Desire Q
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1332 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim