Anlık Bildirim

HTC'nin yeni modeli Alive ismini alabilir

HTC'nin yeni modeli Alive ismini alabilir

HTC'nin 19 Şubat'ta tanıtması beklenen M7 modeli için Almanya sayfasında yayınladığı bir afiş modele ait yeni soru işaretleri oluşturdu.

4.7 inçlik Full HD ekran ve 4 çekirdekli Snapdragon S4 Pro işlemcisi yanında üç adet 4.3MP çözünürlükte sensör katmanından örnekleme yaparak en iyi görüntü kalitesi vermeyi amaçlayan Ultrapixel teknolojisi sunacağı da belirtilen model için yayınlanan afişte, Alive Soon şeklinde bir slogana yer veriliyor.

Görselde ise HTC logolu bir devre kartı üzerinde parlak kırmızı renkli bir kalp bulunuyor ve kalbin damarları devre kartını besliyor. 

Şifreli bu görselin neye işaret ettiği bilinmiyor ancak kullanıcıların yaşamından güç alan bir HTC cihazı anlamına geliyor olabilir. Diğer bir görüş ise M7 olarak bilinen modelin HTC Alive şeklinde lanse edilebileceği yönünde. Alive kelimesinin farklı renkte olması da buna işaret ediyor olabilir. Tahminler bu kompozisyonun ileride varsayılan duvar kağıtları arasında yer alacanı belirtiyor.

HTC'nin hem kamera hem de ses teknolojisi ile yeni modelinde önemli yenilikler sunacağı biliniyor. Afiş buna referansta bulunuyor da olabilir. İki hafta sonraki lansmanda yeni modelle ilgili detaylar kesinleşmiş olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1224 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, ultrapixel
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim