Anlık Bildirim

HTC'nin yeni orta sınıf akıllı telefonu Geekbench'te göründü

Geekbench'te ortaya çıkan HTC X2-HT model numaralı cihazın HTC U Play 2 olabileceği belirtiliyor. İşte şirketin yeni orta sınıf akıllı telefonuna ait son detaylar.
HTC bu yılın Ocak ayında HTC U Play isimli orta sınıf akıllı telefonunu tanıtmıştı. Cihaz üst segmente hitap etmese de ortalama bir kullanıcının işini görebilecek kapasitedeydi. Eğer biraz daha iyi özelliklere sahip orta sınıf bir akıllı telefon arıyorsanız Geekbench'te ortaya çıkan HTC U Play 2'yi bekleyebilirsiniz.
HTC X2-HT model numarası ile listelenen telefonun HTC U Play 2 olduğu belirtilmiyor ancak özelliklerine baktığımızda bunun bahsi geçen cihaz olabileceğini görüyoruz. Söz konusu telefonun 2.2GHz Qualcomm Snapdragon 660 yonga seti ve 4GB RAM içermesi, HTC U Play'in iyileştirilmiş bir versiyonunun yolda olduğunu ortaya koyuyor.

CES 2018'de tanıtılabilir

Ayrıca, telefonun Android 8.0 Oreo yüklü şekilde geleceğini ve kullanıcıların güncellemeyi beklemek zorunda kalmayacaklarını belirtelim. Bunun dışında kamera, tasarım veya ekran boyutu hakkında bir bilgi yok ancak önceki U Play'in 5.2 inç Full HD ekrana sahip olması nedeniyle HTC'nin bunun dışına çıkması pek muhtemel görünmüyor.
Telefonun ne zaman piyasaya çıkacağını bilmiyoruz ancak orijinal U Play'in Ocak ayında duyurulduğunu düşünürsek, halefinin de Ocak 2018'de -muhtemelen CES 2018'de- tanıtılabileceğini söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim