Anlık Bildirim

HTC'nin yeni telefon-tablet hibridine ait GLBenchmark sonuçları ortaya çıktı


Digitimes'ın Eylül-Ekim aylarında Full HD çözünürlüklü 5 inçlik bir HTC akıllı telefonunun çıkış yapacağına dair iddiasının ardından, modelin GLBenchmark sonuçları da ortaya çıktı.

HTC'nin One XXL adında Full HD ekranlı amiral gemisi yeni bir model üzerinde çalıştığına dair daha önce de bazı iddialar ortaya çıkmıştı. GLBenchmark sitesinde yerini alan modelin HTC 6435LVW kod adını taşıdığı görülüyor. 

5 inç olacağı belirtilen modelin ekran çözünürlüğü ise menü tuşları nedeniyle 1794 x 1080 olarak listeleniyor. İşlemci ise 4 çekirdekli değil, Qualcomm'un Krait mimarisini temel alan çift çekirdekli Snapdragon S4 Pro MSM8960 modeli. Grafik birimi olarak bu işlemciye Adreno 320 versiyonunun eşlik ettiği görülüyor. İşletim sistemi ise Android 4.0.4.

Sitede modelin Verizon operatörüne ait olacağı işaret edilmiş. Bu nedenle modelin LTE desteği ile ilk olarak ABD'de satışa çıkacağı ihtimali güçleniyor. Sonrasında ise global pazarlarda yerini alacaktır.

HTC'nin yeni modeli ile ilgili şimdilik detaylar bunlardan ibaret. Ancak kısa süre sonra daha detaylı açıklamalar yapılacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3357 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim