Anlık Bildirim

Hakan: Muhafız'ın ikinci sezon fragmanı yayınlandı!

Netflix tarafından yayınlanan ilk Türk dizisi olan Hakan: Muhafız’ın ikinci sezon fragmanı yayınlandı. Yeni sezon 26 Nisan tarihinde platform içerisindeki yerini alacak.
Netflix’in ilk Türk dizi olan Hakan: Muhafız ilk sezonuyla özellikle ülkemizde kendinden sıkça söz ettirmeyi başardı. Arada fazla zaman bırakmadan dizinin ikinci sezonunun yayınlanacağı biliniyordu. An itibariyle Hakan: Muhafız’ın ikinci sezonunun resmi fragmanı yayınlandı.

Ölümsüzler diriliyor

Geçtiğimiz sezonun sonunda “ölümsüzler” olarak isimlendirilen yedi kişinin dirildiği sahne ile bölüm son buldu. Dizinin ikinci sezonunda yeniden dirilen Ölümsüzler’e karşı zorlu bir mücadeleye girişen Hakan ve Sadık olanlar Ölümsüzler’in şehri ve tüm insanlığı yok etme planlarına engel olmaya çalışacak.

Başrolünde Çağatay Ulusoy’ın oynadığı dizide Hazer Ergüçlü, Okan Yalabık ve Ayça Ayşin gibi önemli isimler bulunuyor. İlk sezonda bulunan bu oyunculara Engin Öztürk, Boran Kuzum, Ayşe Melike Çerçi  ve Burçin Terzioğlu katılıyor. Fragmanda da oynayacakları roller hakkında bir takım ipuçları bulunuyor.

Dizinin ikinci sezonu 26 Nisan tarihinde platformdaki yerini alacak. Netflix’in Beren Saat’li Atiye dizisi hakkında bazı detaylarda geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Ayrıca “Ottoman Rising” isimli farklı bir yapımında duyumları geliyor. Kısacası Netflix, Türk yapımı dizilerle ülkemizdeki popülerliğini artırmaya devam ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7170 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fragman, netflix ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim