Anlık Bildirim

Hangouts'un Android sürümünden kötü haber

Google'ın anlık iletişime dayalı popüler servislerinden Hangouts, Android tarafında yayınlanacak yeni sürümüyle beğenilen bir özelliğini kaybedebilir. Üzücü detaylar haberimizde.
 
Hangouts'un Android sürümünden kötü haber
İnternet devi Google'ın en çok kullanılan servisleri arasında yer alan anlık mesajlaşma ve video konferans servisi Hangouts, gelen bilgilere göre yakın zaman içerisinde önemli bir özelliğini tarihe gömecek.
Anlık mesajlaşma dünyasına kendine has sağlam bir kitlesi bulunan Google Hangouts, Phandroid sitesinin sağlam kaynaklara dayandığı haberine göre Android sürümünde "SMS/MMS" mesaj gönderip alabilme özelliğini kaybedecek. Birçok kişinin sırf bu önemli destek için kullandığı Hangouts, bildiğiniz üzere anlık iletiler ile kısa mesajlar arasında kolayca geçiş sunabiliyor.
Google çalışanları tarafından yeni Android için Hangouts'un testlerinin yapılmaya başlandığı, bu nedenle de SMS/MMS desteği olmayan sürümün yakın zamanda herkese gelebileceği söyleniyor. Bu adımın atılma nedeni henüz bilinmezken, şirketin daha çok ana anlık iletişim tarafına ağırlık vermek isteyebileceği tahmin ediliyor.
Bu kötü gelişme yanında Android için Hangouts'un yeni sürümünde bazı güzel özellikler de geliyor. Kişilerin artık gelen mesajlara bildirim ekranı üzerinden cevap verebileceği söyleniyor ve böylece uygulamayı açmadan da hızlı anlık iletişim sağlanabiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4280 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, android uygulama ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim