Anlık Bildirim

Hitman oyun serisi dizi oluyor

IO Interactive'in popüler oyun serisi Hitman, dizi oluyor. Hulu'nun hazırladığı Hitman dizisinin senaryosunu John Wick serisinin yaratıcısı olan Derek Kolstad kaleme alacak.
Oyun dünyasının en sevilen serilerinden Hitman, ekranlara geri dönüyor. Daha önce Hitman (2007) ve Agent 47 (2015) filmleri ile iki defa sinemaya uyarlanan popüler oyun serisi, bu kez de Hulu tarafından diziye dönüştürülüyor. Orijinal dizi sayısını hızla arttırmaya devam eden Hulu, IO Interactive'in sevilen oyun serisinden uyarlanan bir dizi için hazırlıklara başladı.
Hitman dizisinin senaryosunu, son yılların en başarılı aksiyon serilerinden John Wick'in yaratıcısı olan Derek Kolstad kaleme alacak. İlk iki John Wick filminin senaristi olan Kolstad, serinin 2019 yılında çıkacak üçüncü filminin de senaryosunu kaleme aldı.
Hulu ve Fox 21 tarafından hazırlanacak Hitman dizisinin yapımcıları arasında Charles Gordon (Die Hard) ve Adrian Askarieh (Hitman) da yer alıyor. Dizi henüz sürecinin başında olsa da Hulu'nun projeden oldukça umutlu olduğu ve zamanla amiral gemisi dizisi haline gelmesini umduğu söyleniyor.
2000 yılındaki çıkışından bu yana dünya genelinde 25 milyondan fazla kopya satan Hitman serisi; müthiş bir ölüm makinesi olarak yetiştirilen Agent 47'nin hikayesini anlatıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim