Anlık Bildirim

HomePod tamirat ücreti en az kendisi kadar pahalı

Eğer garanti dışında HomePod akıllı hoparlörünüz arızalandıysa işiniz zor. Cihazın tamiratı en az kendisi kadar pahalı. Bundan kaçınmanın tek yolu uzatılmış garanti.

Apple’ın Siri ile donatarak piyasaya sürdüğü HomePod akıllı hoparlörü yavaş yavaş ilk müşterilerine ulaşmaya başladı. Peki cihazınızı garanti dışında bırakacak bir olay sonrasında tamirat ücretleri ne kadar?

Apple HomePod tamirat ücreti ne kadar?

Pahalı ürünleri ile tanınan Apple ayrıca pahalı tamirat ücretleri ile de biliniyor. Geçtiğimiz aylarda 1100TL civarındaki iPhone X ekran değişim ücreti oldukça ses getirmişti. HomePod tamirat ücreti de farklı değil.

Apple’ın güncellediği destek sayfalarına göre HomePod hoparlörünüzü garanti dışı bozduğunuz zaman 279$ civarında bir tamirat bedeli çıkıyor. Yani vergiler hariç yine 1100TL gibi bir miktar söz konusu. Zaten HomePod modelinin fiyatı da 349$ seviyesinde. ABD’de gönderim bedeli de hesaba katıldığında başka markadan bir akıllı hoparlör almak oldukça mantıklı. Eğer sadece kablo eklentisinde bir zarar oluşursa yine biraz yüreklere su serpiyor çünkü tamirat fiyatı 29$ civarında.

Apple’dan başka bir marka almak istemeyenler için garanti dışı arıza durumunda en iyi çözüm AppleCare uzatılmış garanti seçeneğini ürünle birlikte satın almak. Bu da standart garanti paketine 78$ daha ekliyor. Bu da sizi 279$ tamirat ücretinden kurtaracaktır.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2945 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, apple homepod ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim