Anlık Bildirim

Honor 10 satışları dünya genelinde 3 milyonu geçti

Honor 10'un satış grafiği Huawei’nin yüzünü güldürüyor. Şirket bugüne kadar dünya genelinde 3 milyondan fazla Honor 10 sattığını açıklayarak müşterilerine teşekkür etti.
Huawei’nin alt markası Honor, dünya genelinde 3 milyon adet Honor 10 sattığını duyurdu. Açıklamayı şirketin Avrupa kolu resmi Twitter hesabı aracılığı ile yaptı. Honor bu kilometre taşına ulaşmasına katkıda bulunan her Honor 10 alıcısına teşekkür etti.
Honor piyasaya sürülmesinin ardından sadece bir ay içerisinde Çin'de 1 milyondan fazla Honor 10 satmayı başardı. Akıllı telefon OnePlus 6, Asus Zenfone 5Z ve aynı fiyat aralığındaki diğer cihazlarla sıkı bir rekabete girdi ancak tüketicilerin ilgisini çekmeyi de başardı.

GPU Turbo özelliği de kazanacak

Honor 10 kısa süre önce Parti Modu, parmak izi ve kamera geliştirmelerini de içeren bir güncelleme aldı. Ayrıca yakında grafik performansını %60'a kadar artıran GPU Turbo özelliğine sahip olacak.
Honor 10 5.84 inç ekran, yapay zeka destekli çift arka kamera, güçlü Huawei Kirin 970 yonga seti, yüz tanıma ile kilit açma ve daha birçok özellik sunuyor. Akıllı telefonun gelecek yıllarda daha da yüksek satış rakamlarına ulaşması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim