Anlık Bildirim

Honor 8X 6 Kasım’da ülkemizde satışa sunuluyor

Huawei'in alt markası Honor'ın geçtiğimiz ay piyasaya sürmüş olduğu bütçe dostu cihazı Honor 8X, gelecek ay ülkemizde satışa çıkıyor. Detaylar için haberimize göz atabilirsiniz.
Mobil teknoloji sektörünün lider üreticilerinden Huawei’nin alt markası olan Honor, geçtiğimiz günlerde oldukça yüksek bir fiyat/performans oranı sunan, bütçe dostu bir cihaz piyasaya sürmüştü. Ülkemizde de bir hayli ilgi gören cihazın, burada satışa çıkıp çıkmayacağı oldukça büyük bir merak konusuydu. Yapılan açıklamalara göre Türkiye’de kesin olarak satışa sunulması kararlaştırılan cihaz, 6 Kasım’da raflardaki yerini alacak.
Cihazın teknik özelliklerinden biraz söz edecek olursak, 6,5 inç genişliğinde Full HD+ bir ekranla karşımıza çıkan cihaz, gücünü Kirin 710 işlemciden alıyor. 4 GB ve 6 GB’lık RAM seçeneklerine sahip olan cihaz, ayrıca 64 GB ve 128 GB olmak üzere iki farklı dahili depolama seçeneğine sahip. 20+2 MP’lik arka kameraya ve 16 MP’lik ön kameraya sahip olan cihaz, 3750mAh gücünde bir bataryaya sahip.
200 dolarlık(1.125+ TL) bir fiyat etiketine sahip olan cihazın ülkemizde ne civarda bir fiyat etiketi ile alıcı bulacağı şu an için oldukça büyük bir merak konusu.

Cihaz Özellikleri

İşlemci: Huawei Kirin 710
RAM: 4 GB/6 GB
Depolama: 64 GB/128 GB
Ekran: 6.5 inç Full HD+
Arka Kamera: 20 MP + 2 MP
Ön Kamera: 16 MP
Batarya: 3.750 mAh
İşletim Sistemi: Android 8 Oreo Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9480 kez okundu.
14 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, huawei honor 8x ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim