Anlık Bildirim

Huawei Ascend P7 duyuruldu

Huawei geçen yıl piyasaya sürdüğü inceliği ve tasarımıyla dikkat çeken Ascend P6 modelinin devamı niteliğindeki Ascend P7'yi lanse etti. Tasarım olarak Ascend P6'ya oldukça benzeyen Ascend P7'de ekran
Huawei Ascend P7 duyuruldu
Huawei geçen yıl piyasaya sürdüğü inceliği ve tasarımıyla dikkat çeken Ascend P6 modelinin devamı niteliğindeki Ascend P7'yi lanse etti. 
Tasarım olarak Ascend P6'ya oldukça benzeyen Ascend P7'de ekran boyutu önceki nesilde yer alan 4.7 inçe göre büyüyerek günümüz standartı olan 5 inç seviyesine ulaşmış. Ekranın büyümesiyle uzunluğu artan telefonda ağırlık ise büyük oranda korunarak 124 gram seviyesinde tutulmuş. Aynı ekran boyutundaki telefonlara göre hafif sayılabilecek yapıdaki Ascend P7'in 6.5mm inceliği de rakiplerine göre oldukça iyi. Önceki nesili gibi premium malzemeden üretilen telefonun cam olan ön ve arka yüzü Gorilla Glass 3 ile kaplanarak çizilmelere karşı direnci arttırılmış.
Daha önce sızan pek çok detayla telefonun donanımı hakkında zaten bilgi sahibiydik ve bu konuda bizi şaşırtan bir bilgi gelmedi. 5 inç ekranında 1080p çözünürlük sunan modelde Huawei üretimi HiSilicon Kirin 910T yongaseti yer alıyor. Günümüze göre eski nesil kalan 4 çekirdekli Cortex A9 yapıdaki yongasetinin işlemci hızı 1.8GHz olarak belirlenmiş, grafik birimi olarak Mali-450'nin yer verildiği telefonda 2GB bellek yer alıyor. 16GB dahili hafızayla gelen modelin hafızası micro SD kart ile arttırılabilir yapıda. Bu incelikteki tasarımın içine 2500mAh batarya yerleştiren Huawei, tam şarja 3.5 saatte ulaşan bataryanın 400 saate kadar 4G şebekesi üzerinde bekleme ve 14 saat konuşma süresi sunduğunu ifade ediyor.
Android'in son sürümü 4.4 KitKat ile gelen Ascend P7'de Huawei'nin özel arayüzü EmotionUI'nin yeni 2.3 sürümü yer alıyor. Telefonun kamera yeteneklerine de dikkat çeken Huawei, yeni Ascend P7'de 13MP'lik Sony üretimi f/2.0 sensöre yer vermiş. Barındırdığı yongasetinin güçsüzlüğü nedeniyle 4K kayıt yeteneği bulunmayan model 1080p video kaydedebiliyor. Ön yüz kamerasının önem kazandığı son dönemde Huawei'nin de yeni yetenekler kattığı Ascend P7'nin 8MP'lik ön yüz kamerası panorama modda selfie çekme gibi farklı özellikler barındırıyor.
Wi-Fi 802.11n, LTE, Bluetooth 4.0, microUSB 2.0 ve NFC bağlantı yeteneklerine sahip cihazın siyah, beyaz ve pembe olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunuyor. İlk etapta ülkemizin yer almadığı 31 farklı ülkede Mayıs ayı içerisinde satışa sunulacak telefonun satış fiyatı ise €450 olarak belirlenmiş.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1555 kez okundu.
36 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Android, huawei ve akıllı telefon
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim