Anlık Bildirim

Huawei Honor 7X tanıtıldı: Çift arka kamera ve 18:9 ekran

Huawei'in orta segmentte yönelik yeni telefonu Honor 7X, 18:9 ekranı ve çift arka kamerası ile dikkat çekiyor. İşte Huawei Honor 7X özellikleri, çıkış tarihi ve fiyatı:

Huawei Honor 7X tanıtıldı: Çift arka kamera ve 18:9 ekran Tam Boyutta Gör

Huawei, orta segmente yönelik yeni telefonu Honor 7X’i resmi olarak tanıttı. Honor 7X, firmanın ilk 18:9 ekranlı telefonu olma özelliği taşıyor.

Tasarımsal anlamda büyük değişikliğe gidilen Honor 7X’in arkadan görünümüne baktığımızda anten çizgilerinden dolayı iPhone 6S’e benzeyen bir tasarım kullanılmış. Çift arka kamera ve arka bölüme konumlandırılan parmak izi okuyucu sayesinde iPhone 6S’in tasarımından az da olsa ayrışıyor.

Honor 6X ile benzer fiziksel ölçülerde olmasına rağmen değişen en boy oranı sayesinde 5.5 inç boyutundaki ekran 5.93 inçe yükseltilmiş. Full HD+ olarak adlandırabileceğimiz 1080x2160 piksel çözünürlüğündeki ekranın 2.5D kıvrım özelliği unutulmamış.

Kirin 659 ve 4 GB RAM 

Gücünü Huawei’in kendi yapımı Kirin 659 mobil platformundan alan Honor 7X’de 4 GB RAM ve Mali-T830 MP2 grafik kartına yer veriliyor. 32 GB, 64 GB ve 128 GB olmak üzere üç farklı depolama seçeneği bulunan telefonun hafızası microSD kart ile arttırılabilecek.

Arka kameranın çözünürlüğü arttırılmış. Honor 7X’te bulunan 16 MP+2MP kombinasyona sahip arka iki arka kamera, önceki modelde 11 MP+2MP kombinasyonuna sahipti. Bunun haricinde sensör büyüklükleri, pixel boyutu gibi teknik konularda bir değişiklik bulunmuyor. Ön kameraya baktığımızda Full HD video kaydedebilen 8 MP çözünürlüğündeki kamera tekrar karşımıza çıkıyor.

Metal çerçeveye sahip telefonda 3340 mAh bataryaya yer verilirken microUSB konnektörü kullanılıyor. Daha güncel olması adına USB Type-C girişine yer verilebilirdi.

Telefon piyasaya çıktığında Android 7.0 Nougat işletim sistemine ve EMUI 5.1 arayüzüne sahip olacak.

Çıkış Tarihi ve Fiyatı 

Honor 7X, 17 Ekim tarihinde Çin’de satışa çıkacak. Telefonun 32 GB versiyonu yaklaşık 200 dolar, 64 GB versiyonu yaklaşık 260 dolar ve 128 GB versiyonu yaklaşık 300 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Ülkemizde ve Avrupa'da ne zaman satışa sunulacağını bilmiyoruz.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6039 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, huawei honor 7x ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim