Anlık Bildirim

Huawei Honor 9, 12 Haziran'da tanıtılacak

Huawei'nin yeni modeli 12 Haziran'da tanıtılıyor. Huawei Honor 8'e göre en büyük değişikliğin 3.5 mm kulaklık girişinin Honor 9'da yer almayacak olması iddia ediliyor.
Kamuoyundan olumlu geri bildirimler alan Honor 8 modeli sonrası Huawei, devam niteliğindeki Honor 9'u lanse etmeye hazırlanıyor.
Sızdırılan bir postere göre, şirket 12 Haziran'da Honor 9'u resmiyete kavuşturacak. Sızdırılan posterde sol üst köşedeki Honor yazısı ve kocaman 9 rakımının yanında ikili kamera dizilimini simgeleyen yuvarlaklar yer alıyor. Önceden sızdırılan bilgilere göre Huawei'nin Kirin 960 yongasetine sahip olmas beklenen Honor 9, 3000 mAh kapasiteli batarya ile gelecek. Posterden de doğrulandığı üzere ikili kamera dizilimine sahip olacak olan telefonun kameraları 22 MP ve 12 MP çözünürlükte olacak.
Bir diğer önemli iddiaya göre Honor 8'den farklı olarak Honor 9'da 3.5 mm kulaklık girişi yer almayacak. Ve son olarak da Honor 9 ile birlikte arka kısımda yer alan parmak izi okuyucu, ön yüzde yer alan Home butonuna taşınacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim