Anlık Bildirim

Huawei Mate 20 Pro, 6.9 inçlik dev bir ekranla gelebilir

Kore'den gelen yeni bir rapora göre Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei, Samsung'tan 6.9 inçlik OLED ekranlar sipariş etti ve bunları Huawei Mate 20 Pro'da kullanacak.
Kore'de yayın yapan The Bell'in raporuna göre Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei, Samsung'dan 6.9 inçlik OLED panel siparişi verdi ve bu ekranlar bu yılın dördüncü çeyreğinde piyasaya sürülecek olan bir akıllı telefonda kullanılacak.

Siparişler, Huawei Mate 20 Pro için verilmiş olabilir

Huawei tarafından verilen bu siparişlerin Huawei Mate 20 Pro için olabileceği belirtiliyor. Çünkü bu ailenin yeni üyeleri geleneksel olarak her yılın dördüncü çeyreğinde piyasaya sürülüyor. Eğer söylentiler gerçeği yansıtıyorsa, amiral gemilerinin ekran savaşlarında Mate 20 Pro'nun 6.9 inçle öne geçeceğini söyleyebiliriz. Zira Samsung Galaxy Note 9'un 6,3 inç, Apple'ın yeni iPhone'unun ise 6.4 inçlik bir ekranla gelmesi bekleniyor.
Huawei'nin böylesine devasa bir ekran için harekete geçmesi, görünüşe bakılırsa Çin pazarı ile ilgili bir durum. Şirket Çin'de hala lider marka ve bu statükonun devam etmesini istiyor. Çinli tüketiciler de akıllı telefonlarda büyük ekranları tercih ediyorlar ve bunun sebebini ise Çince karakterlerin ekranda fazlaca yer işgal etmesi olarak açıklıyorlar.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim