Anlık Bildirim

Huawei Nova 4e modelinin basın görselleri ortaya çıktı

Huawei Nova 4e modelinin 14 Mart tarihinde tanıtılması bekleniyor. Etkinliğe bu kadar kısa bir süre kalmışken cihazın üç farklı renk seçeneğine ait görseller ortaya çıktı.
Huawei Nova 4e görselleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Huawei için Mart ayı oldukça yoğun geçecek. 26 Mart tarihinde Paris’te düzenlenecek etkinlikte yeni P30 serisinin tanıtılacağı açıklandı. Ancak bu lansmandan önce ilk olarak 14 Mart tarihinde Huawei Nova 4e modelini göreceğiz. Global pazara P30 Lite adıyla sunulması beklenen Huawei Nova 4e’nin üç farklı renk seçeneğinin görüntüleri ortaya çıktı.

Su damlası çentik ve arka parmak izi sensörü

Ortaya çıkan görseller daha öncesinde gördüğümüz kılıf sızıntılarını doğrular nitelikte. Su damlası çentik tasarımıyla gelen Huawei Nova 4e, arka tarafında üçlü kamera paketi ve parmak izi sensörü bulunduruyor. Arka kamera paketi sırasıyla 24 MP, 8MP ve 2 MP sensöre sahip. 8 MP yardımcı kamera ultra geniş açı, 2 MP yardımcı kamera ise derinlik algılama işlemi için kullanılacak. Ek olarak beyaz, siyah ve mavi renk seçeneklerine sahip üç modelin görselinin de bulunduğunu belirtelim.

Huawei Nova 4e görselleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Huawei Nova 4e modelinin 6.15 inç boyutunda Full HD+ çözünürlüğünde ekran ile gelmesi bekleniyor. Kirin 710’dan gücünü alacak cihaza 6 GB’a kadar RAM ve 128 GB depolama eşlik edecek. Batarya kapasitesi ise 3340 mAh boyutunda. Son olarak su damlası çentik içerisinde bulunan 32 MP öz çekim kamerasını hatırlatalım. Yani Huawei Nova 4e’nin selfie odaklı bir akıllı telefon olacağını söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim