Anlık Bildirim

Huawei, arkasında ikinci ekranı bulunan telefon patenti aldı

Huawei’nin aldığı bir patent, firmanın arka tarafında ekranı bulunan bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor olabileceğini ortaya çıkardı. Cihazın görselleri ve detayları haberimizde.
Huawei'den arkasında ekranı bulunan telefon Tam Boyutta Gör
Huawei’nin katlanabilir ekranlı akıllı telefondan sonra bu sefer farklı bir tasarım üzerinde de çalıştığı görüldü. EUIPO (Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi) tarafından paylaşılan patentte, Huawei’nin arkasında da ekranı bulunan bir akıllı telefon çizimi gözüküyor.

Arka kamerayı ön kamera gibi kullanabilirsiniz

Arka tarafa yerleştirilen ekranın temel amaçlarından biri ana kamera sensörünü ön kameraymış gibi kullanabilmek oluyor. Çizimlerde de ikinci ekranın üçlü arka kameranın hemen altına yerleştirildiğini görebilirsiniz. Ayrıca cihazın ön tarafında kamera bulunmaması da gerçek manada çerçevesiz tasarıma imkan tanıyor. Yani arka tarafa yerleştirilen ikinci ekran çentik ve açılır-kapanır ön kamera mekanizması gibi çözümleri sevmeyenler için önemli bir görevi yerine getirebilir.

Huawei'den arkasında ekranı bulunan telefon Tam Boyutta Gör

Tabii ki Vivo ve Nubia gibi firmalar arkasında ikinci ekranı olan akıllı telefon modellerini daha önce göstermişlerdi. Ancak Huawei’den de böyle bir çözüm görmek şaşırtıcı olmayacaktır. Huawei cephesinde gözler 26 Mart tarihinde Paris’te tanıtılacak P30 serisi üzerinde. Şimdilik patentte gözüken akıllı telefon hakkında elimizdeki bilgiler oldukça kısıtlı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim