Anlık Bildirim

Huawei'nin 7.12 inçlik deri kaplamalı akıllı telefonu TENAA'da listelendi

Geçtiğimiz gün akıllı telefon geliştirdiklerini resmi olarak doğrulayan Huawei'nin yakında piyasaya sürmeye hazırlandığı 7.12 inçlik akıllı telefonu TENAA'da listelendi. İşte detaylar...
Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei geçtiğimiz hafta alt markası olan Honor 8X ve Honor 8X Max cihazlarını tanıtmıştı. Şimdi ise Çin Sertifikasyon Kurumu TENAA'da, Huawei'nin 7.12 inçlik deri kaplamalı bir akıllı telefonu ortaya çıktı. Lafı fazla uzatmadan iki varyantı olacak cihazın detaylarına geçelim.

7.12 inçlik dev ekranı ile dikkat çekiyor 

Huawei'nin ARS-AL00 / ARS-TL00 model numaralarıyla TENAA'da listelenen cihazlarının özellikleri ve görüntüsü Honor 8X Max ile benzerlik gösteriyor. İki varyantının da 7.12 inçlik Full HD+ ekrana sahip olacağı cihaz, 8 mm kalınlığındaki Honor 8X Max'den biraz daha kalın. Kahverengi, siyah ve beyaz renk seçenekleri olan akıllı telefonun ağırlığı ise 210 gram olarak belirtilmiş.
Akıllı telefonun iki varyantı da 4 GB RAM ve 1,95 GHz sekiz çekirdekli işlemciye sahip. 16 MP + 2 MP çözünürlükte çift arka kamera, 8 MP çözünürlükte ön kameranın yer aldığı cihaz Android 8.1 Oreo işletim sistemi  ile çalışıyor. ARS-AL00 modelinin dahili depolama versiyonları 64 GB ve 128 GB olarak belirtilmiş ve ayrıca ARS-TL00 modelinin 128 GB dahili depolama alanı sunduğunu da söyleyelim.
Arka panelinde parmak izi okuyucunun yer aldığı akıllı telefon 4.900 mAh'lık hiç de fena olmayan bir pil kapasitesi sunuyor. Bunun yanında ARS-TL00 varyantının arka kısmının ise dikiş detayları ile süslenen deri kaplamadan yapıldığını da belirtmek gerek. İki varyantın da resmi adının ve fiyatlandırmasının ne olacağına dair bir bilgiye ise henüz ulaşılmış değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim