Anlık Bildirim

JPMorgan Chase'in CEO'su:"Blockchain'i çok geniş alanlarda kullanacağız."

JPMorgan Chase'in CEO'su Jamie Dimon, bir dergiye verdiği röportajda; Blockchain hakkında olumlu açıklamalar yaptı. Dimon, Blockchain'i çok farklı alanlarda kullanabileceklerini de belirtti.
Amerikan Birleşik Devletleri'nin en büyük yatırım bankası olan JPMorgan Chase’in CEO’su Jamie Dimon; bir dergiye verdiği röportajda Blockchain hakkında açıklamalar yaptı. Dimon, yaptığı açıklamalarda, dağınık defter teknolojisini birçok alanda kullanacaklarını vurguladı.
Verdiği röportajda özellikle PayPal, Venmo ve Alipay gibi ödeme türlerinin üzerinde duran Dimon, bu şirketlerin oldukça iyi işler çıkardıklarını ve "yeni ödeme türlerinin" JPMorgan Chase'in en büyük rakibi olduğunu belirtti.
Dimon, kripto para birimleri ve dijital para piyasası hakkında kendisine yöneltilen sorulara kısa bir şekilde cevap verdi. " Kripto paralar, devletler tarafından yasalarla desteklenen altınla veya itibari parayla bir tutulamaz." diyen JPMorgan Chase'in CEO'su, " Bu konu hakkında artık konuşmamalıyım." şeklinde bir beyanda da bulundu.
Dimon, kripto paralar konusunda negatif bir görüşe sahip olsa da Blockchain teknolojisi hakkında oldukça ılımlı. Yapılan röportajda, dağıtılmış defter teknolojilerinin "gerçek" olduğunu belirten Dimon; bu teknoloji hakkında araştırmalar ve testler yaptıklarını, söz konusu teknolojiyi çok geniş alanlarda kullanmayı planladıklarını belirtti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim