Anlık Bildirim

JVC'den aksiyon kamerası pazarına yeni üye: GC-XA2 ADIXXION

GoPro'nun hakim olduğu aksiyon kamerası pazarından pay kapmak için farklı firmalar yeni ürünler geliştirmeye devam ediyor. Bu doğrultuda ünlü elektronik firması JVC, GC-XA2 ADIXXION isimli yeni aksiyon kamerasını duyurdu.
Aksiyon kameralarından beklendiği gibi her türlü arazi şartına dayanıklı olarak geliştirilen JVC GC-XA2 ADIXXION, 8MP arka aydınlatmalı CMOS sensörü ve F/2.4 diyafram değerine sahip geniş açı lensi ile 1080/60P Full HD ya da 720/120P yüksek hızlı video çekimi yapabiliyor. Üzerinde 1.5-inç LCD ekran yer alan kamera, dahili Wi-Fi kablosuz bağlantı desteği sayesinde akıllı cep telefonlarıyla kontrol edilebiliyor, hatta USTREAM üzerinden canlı yayın yapılabiliyor.
Time Lapse adı verilen çekimlerin de altından kalkabilen JVC GC-XA2 ADIXXION, çektiği fotoğraf ve videoları SD / SDHC / SDXC hafıza kartları üzerine depolayabiliyor ve mini HDMI portu üzerinden de veri aktarımı yapabiliyor. Farklı sensörleri ile aksiyon anlarından temiz görüntü alınmasına imkan sağlayan model, önümüzdeki aydan itibaren 299$ fiyat etiketiyle satışa çıkacak.
(SG) / (JVC)
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim