Anlık Bildirim

Jeep, 2020 yılında Wrangler'ın hibrit versiyonunu piyasaya sürecek

Geçtiğimiz günlerde Los Angeles Otomobil Fuarında yeni Wrangler modelini tanıtan Jeep, modelin 2020 yılında hibrit güç ünitesine sahip bir versiyonunu satışa sunacak.
Otomobil dünyasında hibrit ve off-road kelimelerini pek fazla yan yana duymayız. Los Angeles Otomobil Fuarında yeni Wrangler modelini tanıtan Jeep, 2020 yılında bu modelin prizli hibrit bir versiyonunu piyasa sürecek.
Bu yeni hibrit ünite geçtiğimiz gün resmiyete kavuşan yeni Wrangler'da 2019 yılında sunulmaya başlayacak olan 3.0 litrelik EcoDiesel, Ocak ayında yeni Wrangler ile piyasaya sürülecek olan yeni 2.0 litrelik 4 silindirli turbo beslemeli benzinli motor ve kendini kanıtlamış 3.6 litrelik Pentastar V6 benzinli motora eşlik edecek.
Hibrit ünite hakkında henüz bir teknik bilgi paylaşılmamış olsa da Chrysler Pacifica'da yer alan ünitenin Wrangler'a uyarlanmış olma ihtimali oldukça yüksek. Sahip olduğu 16 kWh kapasiteli batarya ile 53 kilometrelik tamamen elektrikli bir menzil sunan üniteye 3.6 litrelik V6 benzinli motor eşlik ediyor. Hibrit ünitenin off-road severlerin hoşuna gitmeyeceği bir gerçek olsa da, günümüz dünya emisyon koşullarında Wrangler modelinin devamlılığı için bu adımın atılması gerekiyordu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim