Anlık Bildirim

Kaptan Amerika: İç Savaş'ın yeni fragmanı yayınlandı

Bu yılın en merak edilen filmlerinden biri olan Kaptan Amerika: İç Savaş'ın yeni fragmanı yayınlandı. Fragman, yeni Örümcek-Adam'ı da ilk kez görme şansı sunuyor.
 Marvel'in sevilen kahramanlarını karşı karşıya getirecek olan Kaptan Amerika: İç Savaş'ın vizyon tarihinin yaklaşması ile birlikte, filmin tanıtım kampanyasına da hız verildi. Filmin yeni posterlerini geçtiğimiz günlerde paylaşan Marvel, bugün de filmin ikinci fragmanını yayınladı.
Yeni fragman, bugüne kadar yan yana dövüşürken gördüğümüz Kaptan Amerika ve Iron Man'in neden kendilerini karşı cephelerde bulduklarını açıklayarak başlıyor. Filmde hangi karakterlerin hangi tarafta yer alacağını kısaca gösteren fragman, Marvel hayranları için heyecan verici bir sürprizle bitiyor. Yeni fragman, Marvel ve Sony arasında imzalanan yeni anlaşma kapsamında Marvel sinematik evreninin bir parçası olacak yeni Örümcek-Adam'ı ilk kez görme şansı sunuyor.
 Marvel çizgi romanlarının sevilen kahramanlarını bir kez daha bir araya getirmesi ile bir Kaptan Amerika filminden çok Avengers filmlerini andıran İç Savaş, şu ana kadar yayınlanan fragmanları göz önüne alındığında oldukça iyi görünüyor. Film ile ilgili dile getirilen en önemli endişe ise, Marvel sinematik evreninin henüz İç Savaş hikayesini hakkıyla anlatacak kadar fazla kahraman barındırmıyor olması.
Kaptan Amerika: Kış Askeri'nin de yönetmenleri olan Joe ve Anthony Russo kardeşler tarafından yönetilen Kaptan Amerika: İç Savaş, 6 Mayıs 2016'da vizyona girecek.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5912 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, fragman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim