Anlık Bildirim

Kendi Android telefonunu yaptı: Karşınızda toplama Samsung Galaxy S9+

Popüler bir YouTuber, Çin'deki cep telefonu parçacılarından tedarik ettiği bileşenlerle toplama Galaxy S9+ yaptı. Amiral gemisi telefonun yapım aşamasını gösteren video haberimizde.
Strange Parts isimli YouTube kanalından Scotty, birkaç yıl önce Çin'den aldığı parçalarla kendine bir iPhone yapmıştı. Şimdi ise bir Android telefon topladı.
Yayınlanan videoda, Scotty'nin kendi Android akıllı telefonunu oluşturmak için Çin'deki cep telefonu parçacılarından tüm bileşenleri tedarik ettiğini ve aynı zamanda montajını yaptığını görüyoruz.

Galaxy S10'un parçalarını bulamadı

Scotty esasında bir Galaxy S10 yapmak istemişti ancak gerekli parçaları bulamayınca videodan da görebileceğiniz gibi bir Samsung Galaxy S9+ yapmaya karar verdi.
Akıllı telefonu yapmak oldukça uzun bir zaman ve uğraş gerektirse de tüm parçaların bir araya getirilerek çalışan bir cihaza dönüştürülebilmesi şüphesiz ki büyük bir başarı.
Toplama Samsung Galaxy S9+'ın yapım aşamalarını aşağıdaki video aracılığı ile izleyebilirsiniz. Parçaların tam olarak detaylandırılmadığını ve telefonun kaça mal olduğu hakkında net bir bilgi verilmediğini belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20510 kez okundu.
21 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim