Anlık Bildirim

Kingsman: The Golden Circle Game ile heyecanı devam ettirin

Aksiyon ve renk eşleme türlerini bir arada sunan Kingsman: The Golden Circle Game, hikayedeki karakterleri bir araya getirerek heyecanı devam ettirmeyi amaçlıyor.

Kingsman: The Golden Circle filmi ile birlikte mobil oyunu da uygulama mağazalarında yerini almış durumda. Aksiyon-renk eşleme karışımı olan oyunda yine dünyayı tehditlere karşı koruyoruz.

Uzun eğlence

Renk eşleme türü genelde çok tutuluyor ve uzun süre ekran başında tutuyor. Oyun bu türe biraz aksiyon eklemiş. Karşınıza gelen düşmanları alt edebilmek için stratejik renk eşlemeler yapmanız gerekiyor. Eğer zamanı iyi kullanamazsanız düşmana yeniliyorsunuz. Bölüm sonu canavarlarında bu daha önemli hale geliyor.

Oyun ayrıca PvP tarzı mücadeleler de sunuyor. Bu mücadelelerde belirli bir süre içerisinde renk eşleme yapmanız gerekiyor. Aynı süre karşı taraf için de geçerli olduğu için çok hızlı düşünmeniz gerek. Dörtlü veya beşli kombolar ile ardı ardına gelen eşlemeler şansınızı çok arttırıyor.

Oyun hikaye modunda filmin orijinali ile benzer bir gidişat sunuyor. PvP mücadelelerde kendi ekibinizi kurabiliyorsunuz. Etkinlik modunda ise sonsuz düşman dalgaları ile uzun süreli bir macera yaşanıyor. Tag Team ise eğitmeniniz Merlin ile görevleri tamamlamanızı sağlıyor.

Oyunda ilerledikçe karakteriniz güçleniyor ve PvP modlarda şansınız artıyor. Ayrıca kazandığınız nesnelerle filmin diğer karakterlerini de açabiliyorsunuz.

Kingsman: The Golden Circle Game: Google Play II App Store


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim