Anlık Bildirim

LG F70 bu ay satışa sunuluyor

Mayıs ayı içerisinde Avrupa'da, kısa süre sonra da Asya ve Amerika pazarlarında satışa sunulacak F70 için LG Türkiye'in de web sitesinde yakında satışa sunulacağına dair bir yazı bulunuyor.
LG F70 bu ay satışa sunuluyor
LG, şubat ayındaki Mobil Dünya Kongresinde tanıtımını yaptığı giriş seviyesi modeli F70'in bu ay itibariyle satışa sunulacağını duyurdu. Mayıs ayı içerisinde Avrupa'da, kısa süre sonra da Asya ve Amerika pazarlarında satışa sunulacak F70 için LG Türkiye'in de web sitesinde yakında satışa sunulacağına dair bir yazı bulunuyor.
4.5 inç True IPS ekranında 480x800 piksellik günümüz şartları için düşük bir çözünürlük sunan modelde 1.2GHz hızda çalışan dört çekirdekli Snapdragon 400 yongaseti ve 1GB bellek bulunuyor. Ön yüzde VGA, arka yüzde 5MP kameranın konumlandırıldığı modelin satışa sunulduğu pazara göre 4GB veya 8GB dahili hafızasının yanında microSD kart desteği de özellikleri arasında yer alıyor. Android'in 4.4 KitKat sürümüyle gelen telefonda LG tarafından diğer modellerde de yer alan Knock Code gibi ekstralar da bulunuyor. Günü çıkarması açısından 2440mAh bataryanın yer aldığı F70'de LTE,Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 4.0,NFC bağlantı seçenekleri yer alıyor.
Şu an için LG tarafından fiyatına dair herhangi bir açıklama bulunmayan F70'in teknik özellikleri göz önüne alındığında uygun bir fiyata piyasaya sürülmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
978 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, Android ve akıllı telefon
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim