Anlık Bildirim

LG G Watch Haziran ayında 199 Avro seviyesinden satışa sunulacak

LG G Watch Haziran ayında 199 Avro seviyesinden satışa sunulacak

Google'ın akıllı saatlere yönelik Android Wear işletim sistemi ile piyasaya sürülecek ilk akıllı saati olması beklenen LG G Watch modelinin fiyatı ve çıkış tarihi de kesinleşti.

LG Fransa tarafından yapılan açıklamada LG G Watch modeli Haziran ayında 199 Avro fiyat etiketi ile Avrupa'da satışa sunulacağı bildirildi.

LG G Watch hakkında henüz detaylı bilgiler verilmiş değil. Her zaman açık kalan ekran, suya ve toza dayanıklılık ve iki farklı renk seçeneği şimdilik bilinen özellikler. Ancak modelin 1.65 inçlik ekran ve 4GB dahili hafıza ile geleceği belirtiliyor. Bunun dışında en önemli iki özellik olan işlemci ve bataryanın neler sunacağı bilinmiyor. 

Akıllı saatlerde şimdilik en büyük dezavantaj kullanım süresi olarak görülüyor. Genelde akıllı saatler 10 güne kadar kullanım süresi sunuyor ve bu, standart kol saatleri ile kıyaslanamayacak kadar kısa bir zaman dilimi. Akıllı saatlerin en büyük hedefi standart kol saatinin yerini almak olduğu için batarya konusunda önemli gelişmelerin yaşanması şart.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
790 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep Tel Aksesuarları, lg
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim