Anlık Bildirim

LG G5, sihirli bağlantı noktası ile görüntülendi

LG G5 amiral gemi modelinin en önemli özelliklerinden birisi olması beklenen Magic Slot ek bağlantı yuvası, yeni internete sızdırılan bir görselde net olarak görülebiliyor.

LG'nin yeni amiral gemi modeli G5 ile ilgili bugüne kadar onlarca sızıntı internette paylaşıldı. Cihazı farklı açılardan gözler önüne seren bu sızıntılarda, Magic Slot adındaki yeni özellik ile ilgili herhangi bir bulguya rastlanmamıştı. Yeni gündeme gelen bir görsel, LG G5 modelindeki Magic Slot yuvasının nasıl kullanıldığını gösteriyor. 

Görselde, LG G5 cihazının arka kısmına entegre edilmiş bir aygıt görülüyor. Bunun ne olduğu belli değil ancak bir batarya takviyesi, kamera modülü veya hoparlör olabileceği düşünülüyor. Zaten takılan aygıtın ne olduğu çok önemli değil ve muhtemelen lansman ile birlikte ilk aksesuarlar da kendisini gösterecektir. Önemli olan Magic Slot yuvasının konumu.

Bununla ilgili iki iddia mevcut. Birincisi bataryayı çıkarmak için kullanılan alt kısımdaki kızaklı yapının Magic Slot olarak kullanıldığı yönünde. Aksesuarın tutturulma şekli, bunu destekler nitelikte. Diğer bir iddia ise kenar kısmında yer alan bir bağlantı noktasının kullanılacağını ifade ediyor ancak bu biraz zayıf kalıyor. 

Magic Slot ile LG yeni bir ekosistem oluşturacak. Apple'ın iPad Pro modelindeki bağlantı noktasına benzer bir şekilde, hem veri hem de enerji aktarımı yapabilecek olan yuva, asıl bağlantı girişini meşgul etmeden aksesuar kullanımına imkan tanıyacak. 

LG G5 modelinde 5.4 inçlik 2K AMOLED ekran, Snapdragon 820 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, çift arka kamera dizilimi, 32GB/64GB depolama kapasitesi, arka kısımda parmak izi okuyucu, yan kısma alınan ses kontrol tuşları, alt kısımdan çıkarılabilen batarya şeklinde özellikler olması bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9451 kez okundu.
23 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, lg g5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim